.

ما در زندگی روزمره‌ مان چنان در تدارک جهنمی برای نابودی همه چيزيم كه فرصت ديدن و درک دقايق زيبا را از دست می‌دهيم.



۰۴ اسفند ۱۳۹۴

                                  عروسی گروهی
هراز چند گاهی فرقه مذهبی "مون" که بنیانگذار آن "سون میونگ مون" بود، در کره جنوبی با برگزاری عروسی‌های گروهی توجه افکار عمومی را به خود جلب می‌کند. در آخرین مورد هم ۳ هزار زوج به هم "بله" گفتند. آن‌ها قسم خورده بودند که "باکره" هستند و تازه ۴۰ روز بعد از عروسی اجازه یافتند با هم "سکس" داشته باشند.
به نظر می‌رسد در کشورها و فرهنگ‌هایی که "فرد" از اهمیت کمتری برخوردار است، پدیده عروسی گروهی بیشتر دیده می‌شود. چین یکی از نمونه‌های برجسته در برگزاری عروسی گروهی در گذشته و حال است. (عکس: مراسم سنتی عروسی گروهی در چین).
بر خلاف چین در هیچ یک از کشورهای غربی برگزاری مراسم عروسی گروهی تا این سطح مشاهده نشده است. در این کشورها اساس بر تقویت فرد گذاشته شده است.
در کشورهای اسلامی منع رابطه بین جوانان دختر و پسر قبل از ازدواج< البته نه پنهانی!> از یک سو و مشکلات بیکاری و اقتصادی از سوی دیگر باعث شده تا هزینه ازدواج گروهی و حتی جهیزیه عروس نیز از سوی افراد خیر تامین شود. (عکس از نجف در عراق).
در بسیاری از کشورهای اسلامی هم که روابط اجتماعی سنتی حاکم است، مراسم عروسی گروهی دیده شده است. (عکس از افغانستان).
در ایران < پس از شورش سال 57 و روی کار آمدن آخوند ها >،  جشن عروسی گروهی از سوی عوامل آخوندی، تاکید ودرمیان برخی از طبقات  با کمک مالی که میشوند ، رواج یافته است.