.

ما در زندگی روزمره‌ مان چنان در تدارک جهنمی برای نابودی همه چيزيم كه فرصت ديدن و درک دقايق زيبا را از دست می‌دهيم.



۰۵ دی ۱۳۹۴

خشم طبیعت در سال ۲۰۱۵ میلادی
در سال ۲۰۱۵ جهان با فاجعه‌های طبیعی بزرگی روبه‌رو بود. سیل، زمین‌لرزه و توفان در نقاط مختلف جهان که ویرانه‌های بسیاری برجای گذاشت. در روزهای پایانی سال ۲۰۱۵ در این گالری عکس نگاهی به برخی از این فاجعه‌ها انداخته‌ایم.
بیداری آتشفشان پس از ۴۳ سال
آتشفشان "کالبوکو" در شیلی برای مدت ۴۳ سال تا آوریل ۲۰۱۵ خاموش بود. با شعله‌ور شدن این آتش‌فشان عظیم، ساکنان تا شعاع ۲۰ کیلومتری از منطقه به مکان دیگری منتقل شدند. هیچ‌کس انتظار چنین آتشفشانی را در این منطقه نداشت. آتشفشان "کالبوکو" با ارتفاع ۲۰۰۳ متر یکی از ۹۰ آتشفشان فعال در شیلی است که در سال ۲۰۱۵ این منطقه را به وضعیت هشدار رساند.
زلزله‌ای که پایتخت نپال را جابه‌جا کرد

بر اثر زلزله نپال، پایتخت این کشور جابه‌جا شد. یکی دیگر از فاجعه‌های طبیعی که در سال ۲۰۱۵ به وقوع پیوست. حتی مردم در پایتخت هند هم این زلزله مهیب را حس کرده بودند. فاجعه طبیعی که هشت هزار و ۸۰۰ کشته برجای گذاشت.تخلیه جزیره در پی فعال شدن آتشفشان

فوران آتشفشان کوه سینابونگ در جزیره سوماترای اندونزی از دیگر فجایع طبیعی سال ۲۰۱۵ بود. نزديک به ۲۷ هزار نفر در پی افزايش فعاليت آتشفشانی اين كوه، جزيره سوماترا را تخليه کرده بودند. خوشبختانه فعال شدن این آتشفشان کشته و زخمی در پی نداشت.
شعله‌های آتش در کالیفرنیا
آتش‌سوزی‌های متعدد در کالیفورنیا در سپتامبر ۲۰۱۵ موجب شد تا هزاران تن از ساکنان منطقه محل زندگی خود را ترک کنند و به مکانی امن پناه ببرند. این ایالت امریکا در سال ۲۰۱۵ با خشکسالی بی‌سابقه‌ای در صد سال اخیر روبه‌رو شد. هزاران خانه به دنبال این آتش‌سوزی‌ها طعمه آتش شدند.
توفان بی‌امان "دوجوان"

توفان "دوجوان" در سال ۲۰۱۵ یکی دیگر از فجایع طبیعی بود که با سرعت ۱۱۹ کیلومتر در ساعت، به ایالت فوجیان چین رسید. این توفان در چین ۴۰۰ خانه را ویران و ۳۱ هکتار زمین را به زیر آب برد.
سیل مرگبار در هند
در این سیل مرگبار که در صد سال اخیر بی‌سابقه بود، حدود ۲۸۰ نفر کشته شدند. کارشناسان پدیده اقلیمی "ال‌نینو" را عامل این وضعیت آب و هوایی اعلام کرده بودند که موجب به بار آمدن این فاجعه طبیعی شده بود.
زلزله ویرانگر افغانستان و پاکستان
در اکتبر ۲۰۱۵ یک زلزله قوی افغانستان و پاکستان را لرزاند. این زلزله در دو کشور، بخصوص در پاکستان، بیش از ۴۰۰ قربانی گرفت. هزاران خانه در اثر این زلزله تخریب شدند.