نان سنگک با قیمت نجومیاش این روزها به غذایی لوکس تبدیل شده است!!. این نان به همراه کباب و دوغ و سبزی از هر گرسنهای دلبری میکند.
شاید شرایط اقتصادی و مشغولیتهای ذهنی شهروندان ایران زمان و مجال زیادی برای برپا کردن بساط کباب گوشت و مرغ فراهم نکند اما راه اندازی رستورانهای خانگی که غذا را به صورت تلفنی عرضه میکند، پاسخی است به این نیاز جامعه ایرانی.
وقتی که آبگوشت و کله پاچه از سفره ایرانی قهر کند. همچنان دیزی یکی از غذاهای محبوب در رستورانهای ایرانی است.
شهروندان دهکده جهانی به سرعت بیش از هر چیز دیگر میاندیشند!... اما نمیتوان انکار کرد که گاهی نمیتوان در مقابل حس نوستالژیک رستورانهای سنتی مقاومت کرد.