برای تولید هر کیلو پنیر به ۱۰ کیلو شیر نیاز است. هرچه پنیر سفتتر باشد، میزان شیر مصرف شده در آن نیز بیشتر است. برای تولید پنیر "پارمزان" به ۱۶ لیتر شیر نیاز است که تقریبا دو سال تاریخ مصرف دارد
هر مرغ ۳۸ روز در مرغداری غذا و آب دریافت میکند. هرچند پرورش مرغ با روش نگهداری انبوه در مصرف "جا" و آب صرفهجویی میکند، اما تمیز نگاهداشتن محل زندگی و زدودن فضله مرغ با آب، باعث آلودگی منابع آبی میشود
سه هزار و ۳۰۰ لیتر آب برای یک کیلو تخممرغ
برای تولید هر تخم مرغ به ۲۰۰ لیتر آب نیاز است. مرغها اکنون دیگر خود در جستجوی غذا نیستند بلکه در قفس مرغداریها نگهداری میشوند و باید به آنها غذا داد. بخشی از غذای آنها از گندم و ذرت تشکیل شده است*