.

ما در زندگی روزمره‌ مان چنان در تدارک جهنمی برای نابودی همه چيزيم كه فرصت ديدن و درک دقايق زيبا را از دست می‌دهيم.



۲۴ بهمن ۱۳۹۵

قهوه تاثیرگذار بر جسم و روح.....

تاثیرهای چندجانبه قهوه ، قهوه دارای کافئین است. این ماده شیمیایی سبب افزایش فعالیت قلب می‌شود و رگ‌های بدن را باز و رگ‌های مغز را تنگ می‌کند. این ماده باعث افزایش تمرکز و فعالیت‌های مکانیکی بدن می‌شود و شخص را برای مدتی طولانی بیدار نگاه می‌دارد. قهوه اما می‌تواند به اعتیاد افراد نیز منجر شود.
همه چیز از میوه‌های آلبالویی شکل قهوه آغاز می‌شود
مزارع اولیه قهوه در اتیوپی در شرق آفریقا بودند. درختچه‌های قهوه حدود چهار متر ارتفاع دارند و میوه‌‌شان شبیه آلبالو است. رنگ این میوه‌ها به تدریج از سبز به زرد و سپس به قرمز متمایل می‌شود.
سازمان صلیب سبز که در آلمان وظیفه پیشگیری از بیماری‌ها را به عهده دارد، اعلام کرده که قهوه به هیچ وجه ناسالم نیست و نوشیدن روزانه چهار فنجان قهوه به سلامتی افراد کمک می‌رساند. برمبنای تحقیقات این سازمان قهوه احتمال ابتلا به بیماری‌های پارکینسون، آلزایمر و بیماری‌های کبدی را کاهش می‌دهد.
میوه‌های آلبالویی شکل قهوه معمولا با دست کنده و خشک می‌شوند. آنها برای خشک شدن چندین هفته آفتاب می‌خورند و به طور مرتب زیرورو می‌شوند. به تدریج لایه نرم سطحی خشک شده و تنها دانه خشک قهوه باقی می‌ماند.
پس از خشک شدن میوه قهوه پوسته خارجی دانه‌ها را نیز برمی‌دارند. سپس دانه‌ها را بومی‌دهند و برشته می‌کنند و در مرحله بعد آن را به آرد تبدیل می‌کنند. میزان قهوه آرد شده بستگی به نوع قهوه دارد.
درختچه‌های قهوه به آب و هوایی ثابت احتیاج دارند. در مزارع قهوه نباید سرمای سخت و گرمای سوزان حاکم باشد. امروزه در بسیاری از کشورهای جهان قهوه پرورش می‌یابد. بزرگ‌ترین صادرکننده قهوه در جهان برزیل است. پس از برزیل کشورهای ویتنام و کلمبیا قرار دارند.
هامبورگ مرکز پخش قهوه اروپا
محصول قهوه به دست آمده در جهان همه ساله حدود هشت میلیون تن است. بیشتر این مقدار به کشورهای دیگر صادر می‌شود. بندر هامبورگ آلمان بزرگ‌ترین بندر پخش قهوه برای بازارهای آلمان، کشورهای اسکاندیناوی و اروپای شرقی است.
در بسیاری کشورها برای توسعه مزارع قهوه جنگل ها را نابود می‌کنند. برای حفظ مزارع قهوه از کودهای شیمیایی مخصوصی استفاده می‌شود که در درازمدت برای محیط زیست خطرناک هستند. در چنین شرایطی تولید قهوه اکولوژیک می‌تواند به بدیلی درمقابل قهوه معمولی تبدیل شود. اما تولید چنین قهوه‌ای در سطح جهان هنوز بسیار اندک است.
گران‌ترین نوع قهوه
یکی از گران‌ترین انواع قهوه در تایلند تولید می‌شود با نام قهوه سیاه "Ivory". دانه‌های این نوع قهوه را فیل‌ها می‌خورند و پس از چندی با مدفوع خود دفع می‌کنند. این دانه‌های قهوه جمع‌آوری شده، سپس برشته و آرد می‌شوند!.